diumenge, 13 de febrer del 2011

Y solamente tú, y tú y tú y nadie más que tú... ...

Estimats i ades seguidors i ores de l'handbol més proper a mí, tal i com fa el títul d'aquesta setmana, extreta d'una cançó de fa uns quants anyets (no tingueu por, no la porto al cotxe)sembla que a la demarcació de Tarragona els vells problemes es tornen a repetir sigui qui sigui el responsable dels àrbitres a la demarcació. Sí, en el partit més important del que va d'any per nosaltres a casa i ens xiula la parella Benito /Trindade. Gràcies als que designen. Ja sabeu que jo no tinc res contra ningú, però la xuleria i la revenja durant el partit del Sr. Benito és digne d'estudi. Primera part d'handbol intens on el nostre rival, el Granollers, va marxar al vestidor amb dos gols d'avantatge. Fins el moment partit molt més que correcte de la parella arbitral. El problema ve quan ja es porten uns 10 minuts de la segona meitat i el públic recrimina una falta d'atac assenyalada i uns passos inexistents, i com més protestes per part meva i del públic més exclusions en contra i més cagades i més... ... Tant sols un comentari que ja li vaig dir personalment al final del partit, la diferència entre ell i jo és que jo analitzaré el pla de partit i reconeixeré si m'he equivocat en algo a fi de millorar per un altre vegada, i ell es pensa que directament li tenim manía. En fi derrota clara per 16-25, tot i que al minut 15 de la segona part anavem 14-17 i vam patir dues exclusions quasi consecutives que no ens va deixar enganxar-nos al partit. No perdo pels àrbitres però si que podem lluitar fins els minuts finals contra equips del top 4 sino ens perjudiquen tant clarament.
Des d'aquí faig un crit d'auxili a que es facin àrbitres nous per no perdre el poc handbol de les nostres contrades.
6 punts ens separen del Mataró actual 4 classificat, i 14 punts falten per jugar, molt però que molt difícil per l'objectiu, ara bé que ningú dubti de que farem tot el possible.
Dir-lis a les jugadores que mirant la part positiva, no estaré "pres" de ningú... ...

Tornada a la competició Asobal després del bronze de Suècia i última jugada de la jornada espectacular amb un gol del Demetrio Lozano fent de porter-jugador a manca de uns 5 segons en semi fly que ha servit per empatar el partit del seu equip el CAI BM. Aragón vers el Puerto SAgunto.

Artícle 20 de Reglament d'Àrbitres de la FCH: b) Participar a les competicions que siguin designats, aportant el màxim esforç.

PD: Felicitats pel teu aniversari, Jano.