dilluns, 9 de maig del 2011

No hi ha un pa que no costi una coca ...

Molt encertada aquesta dita popular, amics i amigues handbolaires. Saben de l'exigència vers les jugadores que demano constantment (qui heu estat amb mí ho corroborareu) i dins del nostre nivell, estem arrivant a una fase de la temporada ón qualsevol cop o petita lesió comporta que ara més que mai se'n podem adonar de la importància de que tothom és molt valuós en un grup.
Lesió en el dit degut a un cop, molèsties desde fa dues setmanes cada vegada més notòries, sobrecàrrega del braç, i per últim la mala sort d'una relliscada al sortir del pavelló,i ja veurem que passa. Això en jugadores de molt de pes específic en el nostre joc. Victòria al menys aquest cap de setmana contra un rival amb 2 bones jugadores i que fins els minuts finals van plantar cara. Una de les coses que sí noto en les meves jugadores és el fet de que quan canvien algún hàbit preestablert ja es descentren més del compte. Ara, sí que hem madurat una miqueta ja que tot i anar amb el marcador ajustat bona part del segon temps en cap moment vam fer una devallada irreparable seguint jugant escollint el millor ritme .
Les guanyadores de la nostra lliga s'han classificat per a la segona fase (i última) d'ascens a Plata.
Sort a ambdúes esquadres.
A nivell professional en la Recopa -4 pel Mar Alicante quedant pendent el partit de tornada a la ciutat mediterrània, i -2 del Itxako en la final de Champions femení que jugarà a Iruña els últims 60 minuts.
Según Frey, resistencia general física és la capacidad de todo organismo, o sólo una parte a resistir la fatiga. Entrenamiento óptimo. Jürgen Weineck. Ed. Hispano Europea.