dissabte, 28 de maig del 2011

Fent cas a les enquestes...

Amics en general i sobretot als que estimeu l'handbol, no us parlaré d'enquestes electorals ni post-electorals, sino de l'última que vaig proposar en aquest blog. Els resultats donaven que s'estimaveu més que el Barça de "fútbol" (aquesta paraula aquí em produeix urticaria)guanyés la quarta Champions i així ho ha fet. Désprés volieu que el Granollers i el Molins pujessin a la divisió de Plata femenina, i ho heu encertat en el 50% ja que l'únic que ha pujat ha estat el Molins amb dues victòries contra una esquadra gallega. Segons informacions locals l'artífex principal d'aquest èxit ha estat la Itxaso, i és que es necessari tenir una jugadora que marqui el ritme , timming o que surti en moments desicius dels partits. Per altre costat el Granollers estarà una temporada més a Lliga Catalana després de no conseguir guanyar en cap dels dos partits al Màlaga. Per cert les Vallesanes seran el nostre proper rival de Copa en el primer partit de la segona fase. Ara manca saber si juguem dimecres o dijous i on, el sistema per eliminatòria a partit únic, ja veurem. El rival el sabem després d'empatar a St. Vicenç dels Horts i quedar després de 6 partits amb 9 punts. Partit disputat després del sopar de Club que va retre homenatge a ex jugadores sèniors una de les quals tornarà a vestir-se de curt la propera temporada.


Destacar com a notícia important del club la classificació per a disputar la final de Copa de l'equip Cadet, important fita per la millora de les noies que dirigeix l'Àngel.


Una de les preferències de les enquestades també era la consecució de l'altre champions (la que de veritat importa), la que es disputa a Colònia per part de l'esquadra dirigida pel Xavi Pasqual. El primer pas està donat i es que el Barça d'handbol ha guanyat a la semifinal al Rhein Neckar i jugarà la seva segona final consecutiva del nou model de Final 4 contra el Ciudad Real.


Aquest any sí que es pot dir que l'Asobal ha guanyat el pols a la Bundesliga Alemanya tot i que cal recordar les penuries econòmiques que passen molts dels equips que disputen la competició espanyola.
Per últim dir que les enquestes no afavorien gaire els equips Catalans que es juguen la fase d'ascens a l la Plata femenina, com si d'una premonició es tractés, ja que ha manca d'una jornada el Castelldefels no pot pujar, i s'haurien de donar una combinació de victòries de les altres catalanes per a tenir opcions de pujar a la segona competició estatal de l'handbol femení. Difícil.

En cas d'haver-se jugat diferent nombre de partits, el coeficient per assolir els tres primers apartats s'obtindrà dividint els nombres a considerar entre el nombre de partits jugats per cada equip. Norma 180 del Reglament de Competicions 2010-2011 FCH.

1 comentari:

ditsderesina ha dit...

El resultat final ha estat dos champions del Barça,i cap equip a ABF.