diumenge, 15 de maig del 2011

Vilanova de Larvik-Itxako Ascó

Amics de l'handbol, la similitut entre dos partits disputats ahir fan que tot i la diferencia existent tant en la competició com en la categoria dels equips les sensacions siguin iguals segons preguntessis a les banquetes.
En el nostre partit a Vilanova del Camí ,30 minuts dolentíssims tant per part nostre com per part dels àrbitres van fer impossible que prenguessim els dos punts d'una pista de les que es poden anomenar com a "fortí". Dels col·legiats dir que el fet de ser joves no els ha d'eximir de conèixer el reglament. Ara, es devien quedar tranquils al desqualificar-me, ja que encara que els volia ajudar desde la banqueta, les continues exclusions i els penaltys en contra van treure'm de polleguera. A més amb una prepotència que no calia. Ara l'escalfament d'ells ja ho va disentiments r tot, dos rotacions de cintura al xiular l'inici del partit.

Després d'una excursió per tornar i mentre sopava vaig veure la final de la Champions i pels comentaris dels locutors vaig pensar que havien gravat el nostre partit i el donaven en diferit. Mateixes sensacions tant en el que deien com en la cara de l'Ambrós Martín renegant del succeït a la primera meitat. Victòria insuficient de les navarreses que no van poder aixecar la copa de campiones. Increïble la qualitat de la Carmen Martín que tot i la seva estatura per mí va ser la millor del partit, executant de manera magistral uns llençaments de 7 metres i d'extrem.

La part positiva de la jornada d'ahir va ser la consecució de la lliga Asobal per part del Barça.

Ja en la jornada matutina i dominical viatge a Lleida per veure l'última jornada de la fase d'ascens a ABF. El primer català a jugar ha estat el Castelldefels que ha empatat am les gallegues a 30.

El segon partit ha portat l'única victòria per un conjunt català de la mà de l'Amposta que tot i fer el seu joc d'altsibaixos s'ha emportat dos punts que les faran viatjar a Biscaia amb alguna opció real d'ascens. En el partit que enfrontava a les locals amb les asturianes de Gijón molta diferència física. Mentres les del nord eren molt agressives en defensa les del Segría feien aigües pel mig i més amb la vermella vista per la central defensora, Anna Mannaut. El partit l'hem vist "in live" una àmplia representació de l'Ascó amb el seu president al cap, i m'ha encantat alguns comentaris sobre lo bonic que fòra participar en un esdeveniment així. Doncs bé, ja se sap , a la feina.

En l'altre final europea, el Mar Alicante no ha passat de l'empat i tampoc no es pot proclamar guanyador de la Recopa. Handbol per tot arreu però a la fi tot és handbol.


El proposito de la línea de cambios es asegurar sustituciones deportivas y ordenadas. No se ha establecido con la intención de provocar sanciones en otras situaciones ... o abandonando el campo de forma deportiva cuando se le sanciona con una exclusión y cruza la línea de banda junto al banco de reservas pero justo por fuera de la línea de 15 cm. Comentario a la regla 4.4 del reglamento 2010 de Balonmano.