dilluns, 23 de maig del 2011

Tinta transparent...

Amigues i amics de l'handbol, si algún dia heu de fer un informe arbitral que no sigui amb tinta transparent o assegureu-vos de que el destinatari com a mínim tindrà la deferencia de llegir-lo.
Davant els fets de la setmana anterior i després de fer un informe de com van succeïr els fets la resposta ha estat per part del comitè de 3 partits de sanció a mí i multa econòmica. Als àrbitres ni nombrar-los quan solsament que haguessin vist l'acta ja s'haguessin donat compte de les anomalies existents. Total, com es normal victòria quan no hi es l'entrenador titular, però amb un ENTRENADOR del club que va fer una magnífica tasca amb les noies.
Ara a esperar el pròxim partit esperant que no coincideixi amb la final de Champions de fútbol entre el Manchester i el .... mmm.... bé la veritat és que a mí més igual si el veig o no i més si és per ser partícep d'un partit d'handbol, encara que no pugui exercir a la banqueta gràcies a dos "joves promeses" del pito.
Empat del Granollers a casa i victòria àmplia del Molins en la fase d'ascens a Plata femení, esperant els partits de tornada desitjo tota la sort pels dos equips, ni que sigui pensant en que l'any vinent si no hi són "potser" serà més fàcil assolir els objectius.
Aquesta setmana ja es disputa la final 4 a Colònia i l'última fase d'ascens a ABF.
En nois descens del Tarragona a l'última divisió (esperant que no sigui l'escisió), Permanéncia del Cambrils a Segona, i del Tortosa a Tercera Preferent i esperar notícies de com s'acabat el tema del Vendrell B.
Comença a fer calor, i ja surten els primers torneijos d'handbol platja, u8n altre manera de fer handbol.

el primer problema que deben saber resolver coordinadamente dos jugadores és el "ganar" a un defensor. 2x1. Guía de trabajo para la formación en Balonmano. VVAA.
RFEBM.