diumenge, 23 d’octubre del 2011

Formació de rendiment...

Amics i amigues, ja sé que el títol que proposo avui us pot portar a una incongruencia. Ja se sap que moltes vegades la primera pregunta que es fa un entrenador es si l'equip que entrena està en etapa formativa o de rendiment. Cada vegada més en els equips punters i en el seu treball amb la base ja es treballa la formació del jugador però pensant en els objectius esportius col·lectius.
En aquest punt crec que ens trobem en el nostre equip, estem treballant per poder lluitar amb els equips capdavanters i al mateix temps hem d'apendre a jugar contra ells, o el que es el mateix, a tenir experiències esportives depenent del moment del partit, influenciat pel que reflecteix el marcador.
Això és el que hem fet aquest dissabte a Gavà, apendre a competir contra un equip que avui´es líder (encara que la classificació diria que està malament, tema de diferència de gols). Les jugadores estàn aprenent no només a jugar sino ha decidir el que fer en segons el moment, i evidenment la seva joventut és un hàndicap. Bé al final derrota de 4, amb un quart final de partit crec que molt digne i demostrant que els partits duren 60 minuts.
Us diria que si voleu saber més de com ha anat el partit i de com veig l'inici de temporada que sintonitzessiu la televisió de Gavà i la d'Ascó respectivament, ja que m'han fet un interviu per cada cadena, però no sé com es sintonitza. Per cert si sabeu d'algun lloc on venguin pissarres tàctiques (que no siguin del decat...)digueu-m'ho, ja que la meva ha sofert un xoc contra el meu puny.

60 minuts també és el que hem hagut d'esperar aquest matí la jugadora del braç de ferro i jo per saber de quin costat es decantarien els dos punts en el partit jugat a Tortosa i que tenien com a rival el Mataró, esquadra que també estarà lluitant per estar en el top4. Victòria de les locals. Per aprofitar el temps hem estat fent indagacions sobre notícies dels rivals que sempre són d'interés.
Ahir vaig parlar al finalitzar el partit amb l'Àlex Caíssa, jugador del Gavà Nacional i entrenador de l'equip de tercera,company de promoció en el curs d'entrenadors Nacional, clar exemple de persona vinculada i involucrada 100% en el seu Club. Ha perdut el Gavà per 50-31 a casa de La Roca, marcador que hem porta a reflexionar sobre l'escasa importància que se li està donant a la defensa i a portar un ritme de partit que moltes vegades no és el que ens convé per als nostres interessos.
L'equip B de l'Ascó va tornar a guanyar, aquesta vegada de 2 contra el Molins B, i això que són fires de Mòra (la nova)i descentra una mica a les noies.
En l'àmbit femení el Lleida va empatar i l'Amposta i Castelldefels van guanyar i en masculí el Vendrell va guanyar d'un contra el Sanes, i el Cambrils ja porta 4 victòries en iguals partits jugats i es líder de la segona Catalana.

1hora 8 minuts 3 segons, temps fet pel guanyador de la Mitja marató de Reus, l'eternitat assolida
per Simoncelli en dues voltes a Sepang. RIP.