diumenge, 30 d’octubre del 2011

Aquestos també compten...

Blogaires i handboler@s alhora, dos punts més de l'Ascó a casa contra l'OAR Gràcia.
Això és tota la crònica que es pot treure d'un partit marcat per les impresicions i pel joc un tant esbojarrat. Ara bé, tot i no jugar potser a un molt bon nivell en segons quines fases del partit, el més important al començament de lliga, és anar traçant el guió establert i sumar punts contra qui crec que s'han de sumar i lluitar-los contra qui ens els poden prendre.
De vegades penso que pressiono massa a les jugadores i que les condiciona per no gaudir del que fan, però d'altre banda crec que m'estic estovant (sóc molt sensiblero)i veig equips de 5 quan en prou feines arriven a ???.
En definitiva setmana de treball, sense res de màxima importancia però que juntament amb altres fan (o així ho crec) que les jugadores vagin aprenent o millorant conceptes del joc que més endavant de ben segur els hi farà falta.
La gran notícia d'ahir sería el debut de l'Agnés com a jugadora del primer equip, fent un partit molt meritòri tot i ser juvenil de primer any, i el debut a casa de la Laia també com a jugadora del primer equip a tots els efectes, després de que ho fes a casa del Gavà.
Una cosa que sobta d'aquesta lliga és els contínus canvis d'horari del Molins de Rei, candidat al top4, però que igual al no poder pujar l'any passat estant una mica desmotivades, o simplement és per temes de pista...
Feia temps que no veia un partit sencer per la tele i he comprovat que als entrenadors d'Asobal quan les coses no els hi acaben d'anar bé i creuen que hi ha alguna errada dels àrbitres també protesten i són sancionats a part de gastar un temps mort (un derby és un derby)recriminant als jugadors el que han fet de malament i no tenir temps per donar-li's solucions. Victòria del Valladolid (Juan Carlos Pastor) contra l'Ademar León (Isidoro Martínez).

Un derby és más intensidad que juego. Alberto Urdiales.