diumenge, 16 d’octubre del 2011

Posada de llarg...

Estimats handbolers i algún que altre despistat, avui s'han presentat tots els equips del Club Handbol Ascó. Ha estat en mig dels dos partits dels equips sèniors i ha estat bonic veure tantes jugadores uniformades ja sigui amb el blanc i negre de l'equipació de passeig com els verds de la samarreta de jugar, que particularment crec que afavoreix molt.
Després per arrodonir la matinal, derby de les Terres de l'Ebre, entre les representants de la Ribera i el Baix Ebre, o el que és igual entre l'Ascó i el Tortosa Handbol.
Primera victòria contra un equip dels anomenats de 5 desde que estic amb l'equip 20-19, i del que estic més satisfet (dels dos punts també) és del saber fer de totes les jugadores i no descentrar-se del que els hi tocava fer. Com ja sabeu, crec que l'important d'un partit és estar dintre d'ell en els últims 10 minuts , quan es juga el tot pel tot.
Desde la porteria fins l'últim component de la banqueta hem estat pendents de guanyar el partit i no caure en conflictes o guerres personals que resulten absurdes per assolir un bon resultat d'equip.
Per retre homenatge al Festival de cine de Sitges, hem fet la jugada fantàstica que ha consistit en fallar una recepció i la pilota no ha sortit del camp perque ha impactat a la panxa prominent de l'entrenador rival (amb respecte), que tot i que estava fòra del camp ha impedit que sortís la pilota per la banda.
La setmana que ve anirem a casa del Gavà, un dels equips forts d'aquesta lliga, que aquesta setmana ha perdut a Granollers contra les locals per 33-30, però que a manca de dos minuts anava empatant. Escuadra amb ofici on la líder és la central d'atac i que de ben segur també podría jugar a la selecció absoluta de Catalunya. Una cosa que dignifica és reconèixer les mancances propies, doncs a part d'altres, una meva és la incapacitat per grabar un partit d'handbol. Al final veig el partit "in life"i prenc les anotacions oportunes, espero que n'hi hagi prou per analitzar el pròxim contrincant.
Per qui ens vulgui seguir saber que anem amb autobús (com quasi sempre)i que ens agradaría molt tenir públic favorable.
Com ja he dit abans nostre ha jugat el sènior B, i ha guanyat de 3 al Castelldefels B (l'equip A juga a Plata), equip dirigit pel Xavi Esteban, entrenador vinculat a l'handbol femení desde fa molt de temps tot i la seva joventut.

Derrota del Vendrell i tercera victòria del Cambrils que segueix el projecte iniciat l'any passat amb el Matias a la banqueta.

"A la ville du ... ... Tarragona" Organitzadora dels Jocs de la Mediterrània 2017.