dilluns, 21 de novembre del 2011

Alts i baixos ...

Amics handboler@s, en tant sols 7 dies he passat d'estar eufòric pel bastament comentat triomf vers el Molins, ha estar més pensit que unh bròquil. El motiu no és pas la derrota a casa del Granollers (27-18) que també, sino la poca fortuna que hem tingut en les últimes 48 hores i s'han manifestat en forma de lesions. L'una en l'últim entrenament i l'altre durant l'escalfament en el mateix partit del diumenge. És en aquestes situacions que encara s'ha de valorar molt més l'esforç que fan els i les jugadores sèniors en equips amateurs de rendiment, i que tot i que no és el cas, una lesió a part de deixar-te fòra de combat per seguir fent el que t'agrada, et pot fer baixar els ingressos en el cas de que treballis i en els temps que correm, ja se sap.
Tal i com he dit hem perdut a casa del líder, fent un partit bastant digne i probablement ón es pot acusar més la diferència d'hores d'entreno entre ambdós equips. Ressaltar que tot i la meva admiració per un club històric d'aquest esport, els i les seves jugadores i entrenadors, sempre hi ha algú que inclús als propis aficionats vallesans els hi fa caure la cara de vergonya i és que com he dit alguna que altre vegada, sentir crits i ànims desde la grada et fa sentir més important amb el que estàs fent, però ser reiteratiu i ufanós a la vegada es fa una mica pesat, i sent sempre el mateix "senyor", doncs ja està tot dit. L'handbol i el Granollers no s'ho mereix.
De moment, en el primer tram de competició màxima igualtat entre els els 7 primers equips, volent dir que l'entrar al top 4 serà molt difícil, però això ja ho sabem.
A principis de desembre comença el Mundial d'handbol femení a Brasil. Bona excusa per enganxar-se al nostre esport.

Mariano Rajoy nou president del govern espanyol, per majoria absoluta. 20/11/2011.