diumenge, 13 de novembre del 2011

A perfect day ... ...

Estimats seguidors/es, dissabte 12 de novembre 2011, aquest ha estat un dia veritablement molt especial per varies raons, (el títol l'he volgut dir amb anglès per fer-ho vox populi a tothom). Felicitar un altre vegada als meus progetinors pels seus 50 anys de matrimoni, de ben segur ha estat d'ells (cadascú la seva part), la meva perseverància en fer d'un col·lectiu de persones un equip. Això sens dubte és el que han acossenguit al llarg del temps, convivint amb germans, nets, cosins amics, tiets i fills i amics, creant amb els corresponents bons i no tant bons moments un valor de gran importancia com és una FAMÍLIA.
EQUIP, és el que es va veure el mateix dia al vespre al pavelló d'Ascó. Equip que va anar totes a una per tal de guanyar el fins aleshores líder Molins de Rei, 21-19.
Guanyar un equip de 5 ens ha de fer creure en el treball fet fins el moment i en reconèixer que ja hem pujat un esglaó en l'etapa de consolidació del projecte, fet que tant sols dòna una victòria de prestigi. Ara si més no, sabem (i els altres equips també)que no tant sols ens agrada l'handbol, que no tant sols ens ho passem bé jugant, sino que les noies que estan al 20x40 també poden ser competitives, i que juguem per guanyar partits. Això no vol dir que ens hem de creure que som la òstia, que ningú ens pot tocar, senzillament ens ha de fer veure que som capaç d'afrontar partits entre equips de 5 i fer-ho de manera altament competitiva, i ser equip de 5 és el primer pas per assolir fites més altes. Del partit resumir-lo en una frase del pare d'una jugadora; "ha estat un partit intens i s'ha vist un bon espectacle".
I com si fos el joc de l'oca, de líder en líder i ara a jugar contra el Granollers, equip que fa quinze dies va perdre contra el Molins i que encara exalta més el valor de la nostra victòria.
Guanyar o perdre (també es pot empatar)d'això depen varis factors, fer un gran equip (família) sols depen de nosaltres i jo, gràcies als meus pares espero estar a l'alçada que ells ja han demostrat.

Victòria del Vendrell sobre el representant "maño" de la categoría. Victòria també de l'Amposta en el seu partit contra el Lleida que segueix en la part baixa de la taula a diferència del Castelldefels que amb el seu triomf segueix segon. El Cambrils va guanyar (ja són 6) també al Molins de rei masculí i segueix en pas ferm cap a primera.

Diumenge a St. Vicenç del Horts van cel·lebrar els 20 anys amb dos partits de selecció Catalana.
En la juvenil femenina hi havía una jugadora de l'Ascó i vaig apropar-me. Alegría en veure 4 jugadores de Tarragona (comarques de l'Ebre) representant a la selecció i encara que actualment estiguin en diferents equips estaría bé intentar agrupar-les en el mateix club per poder tenir un representant en un futur no molt llunyà a l'ABF.

Fins llavors no había tingut la sensació del que significava ser esposa i futura mestressa de la seva casa, incipient projecte de la pròpia família. Gràcies.