diumenge, 6 de novembre del 2011

Mímica...

Amics de l'handbol, segur que més d'un de vosaltres sabeu el que es matinar per anar a jugar un partit. Això és el que hem fet aquest diumenge (sobretot les i els d'Ascó ,García i Mòra )per jugar a les muntanyes de Sant Cugat contra el Valldoreix. El lloc es més idoni per anar buscar rovellons que per anar a jugar a handbol, ja que estava rodejat d'una densa vegetació que amb el dia de pluja que feia avui agreujava el fred a l'interior del pavelló. Si hem matinat haurà sigut perqué el rival haurà intentat provocar en nosaltres un efecte de somnolència,i es que després del nostre partit no hi havia cap més esdeveniment. Efecte justament al contrari del que ha succeït, Valldoreix 9- Ascó 28.
Un dels motius que ha fet que estiguessim una mica més desperts ha estat el vídeo que s'ha ficat a l'autobús, i que ha tret més d'una rialla als viatgers. L'efecte Tricicle ha estat present tant abans com en el mateix partit, en alguna que altre acció viscuda.
Ara tenim dos partits que ens faran veure la realitat. Molins i Granollers, o el que és el mateix, líders i segon classificat. Crec que estem en un bon moment de forma i sobretot hem de donar la cara en el partit de casa aquest DISSABTE 12/11/2011 a les 19.45 a Ascó i que m'agradaria que hi vingués força públic, ja que l'espectacle està assegurat.
Cap de setmana intens d'handbol. Dissabte al matí entreno i partit de les cadets que asseguren un alt nivell per al futur. Victòria contra el St. Joan d'Espí.
A la tarda es presentaven dues opcions, anar a Amposta o veure el Cambrils- St. Cugat de segona masculina, com que ja havia fet kil`metres pel matí em va fer mandra i vaig preferir arrivar-me a veure els homes de Matías Tropper. Bon equip el que han fet a la costa del baix camp amb reforços provinents del Tarragona, i que els fa portar 5 victòries de 5 partits.
Estaría bé que pujessin a primera.
El Vendrell va guanyar a Esplugues i l'equip del Montsià va perdre contra les primeres classificades, el València. Partit que va veure in live una jugadora nostra, i es que el gusanillo de l'handbol quan enganxa...

Seràs capaz de contar hasta seis i poner en marxa el crono... ... Un àrbitre a un cronometrador.