diumenge, 29 de gener del 2012

M'han canviat l'handbol...

Amics i amigues, potser millor amigues i amics, sé que us he tingut quinze dies abandonats, el motiu, molt d'handbol televisiu, feina laboral, i preparació del partit d'aquesta setmana que ens deparava tot un derby ebrenc. La setmana passada vam guanyar al Sant Esteve Sesrovires, dedicant-li el triomf a la portera del segon equip, la Marina que de ben segur es recuperarà aviat.
Mentrestant i fins avui a Sèrbia es jugava l'Europeu i gràcies a Teledeporte s'han pogut veure molts partits interessants a part del que disputava la selecció Espanyola. A diferència dels canals Esport3 i Marca TV que sols saben oferir l'un partits repetits del Barça de fútbol("únic representant de Catalunya")i lluita lliure els altres ,la RTVE en el seu canal temàtic esportiu ofereixen varis esports tant masculí com femení fet que es d'agraïr.
En referència al derby, va començar amb una xerrada-conferència-... d'una circular, tractant segons els àrbitres de l'encontre de les proteccions de les jugadores/jugadors. També és casualitat (o no) que la setmana que faig l'enquesta de la màscara facial tingui com a conseqüència una circular. Serà perque des dels estaments arbitrals em lleigeixen el blog o potser perqué algún club s'ha queixat (amb raó o no, em reservo l'opinió)de la jugadora de La Roca del Vallés.
Després d'aquesta introducció i al poc temps d'iniciar el partit repartició de targetes a les banquetes per intentar apretar en una jugada de diversa opinió, tot i que alguns potser ho van fer desmesuradament. A partir d'aquí màxim respecte vers el rival per part dels dos equips (bé màxim respecte desde les banquetes perque segons informacions fidedignes, desde la grada potser no ho va ser tant)encara que es notava la tensió pròpia d'un bon partit.
No vam fer un bon partit, els àrbitres tampoc, i d'això se'n van aprofitar (potser per veteranía o experiència) les Tortosines. Final 26-21. De ben segur que algo de profit se'n extraurà, si més no l'haver intentat competir un partit a més de jugar-lo acumulant experiències per disputar el proper partit contra un altre equip Top4, el Gavà.

De tornada del nostre partit vam passar (algunes jugadores i jo)per Cambrils on jugava el Sènior masculí contra l'Alcarràs. Com és habitual aquesta temporada victòria àmplia dels de la costa, amb jugadors vinculats d'alguna manera o altre a jugadores de l'Ascó .
El Lleida i l'Amposta han perdut i les del Segrià segueixen penúltimes, a més le propera jornada juguen contra les líders, malament. El Vendrell ha perdut contra el Gavà.


Dimarts passat (em sembla) estava veient junt amb un amic i bon jugador d'handbol i pàdel el partit d'Espanya contra Croàcia de la segona fase de l'Europeu i tot i la victòria ,nosaltres vam coincidir en que defensivament Espanya té molt bon ritme, però que ofensivament és basa en accions d'1x1 i continuitat, això sí iniciant amb alguna que altre permuta de posicions. Doncs el Sr. Urdiales, comentarista i ex-jugador professional deia que Espanya tàcticament era de les millors seleccions del campionat. Evidenment ell ha vist i participat en més handbol d'alt rendiment, però el que jo crec que és joc col·lectiu no és el que ha fet Espanya (en la majoría de partits o minuts). Visca la disparitat de criteris. Dinamarca contra tot pronòstic ha guanyat, i s'ha de tenir molta qualitat per guanyar-lo a casa dels Serbis i contra ells mateixos. Espanya quarta, al perdre contra Croàcia la final de consolació. Avui he tingut festa familiar i per tant gràcies a TELEDEPORTE, podré veure els dos partits en alguna d'aquestes repeticions, encara que també podría veure per Esport3 el partit que va jugar el Barça contra....? fa no sé quan de temps.


No ofende quién quiere sino quién puede... ... a més hauría de cridar una miqueta més...