dissabte, 18 de febrer del 2012

Carnaval,carnaval...

Amics i amigues handbolicaires, aquesta setmana hagués pogut fer la pàgina el dimecres, ja que va ser quan hem van trucar per dir que el nostre rival d'aquesta setmana no li anava gaire bé l'horari que li haviem posat i que si es podía ajornar el partit. El resultat és que aquest dimecres juguem a les 21.15h. contra el Valldoreix a Ascó. Aquest fet hem fa qüestionar la preferència de motivacions en algunes jugadores. Desconeixent si hi poden haver altres motius també és casualitat que primer fóra a l'entrenador a qui no li anava bé i després a les jugadores; en fi, crec que es pot notar el meu enfado al creure que si entre els clubs ja no respectem la feina feta, anem bé.
Per tenir la meva dosi setmanal de banqueta, avui he intentat ajudar a l'equip B que ha jugat a les 19.30 a Molins de Rei. I dic que he intentat perqué després d'anar guanyant tot el partit comodament al final hem perdut d'1, i si s'ha perdut alguna cosa té ha veure les decisions que hauré prés. Per cert les nostres jugadores (totes en edat de passar-ho bé) hauran arrivat a cel·lebrar el carnaval sobre les 23.30. Potser també hauríem d'haver-lo aplaçat!!!!!.....
En altres partits que jugavem indirectament, el Molins de Rei "A" ha perdut a la pista del Granollers també d'1, i segons fonts properes al Molins amb decisions discutibles al tram final. La Roca ha guanyat contra el Tortosa i referma a les Rocalorenques en la part alta de la classificació, al revés que el Gavà que ha perdut a la pista del Vilanova del Camí, i sembla que es desinfla, això es veurà en els següents enfrontaments que té a casa contra La Roca i el Tortosa.
En fi la competició està en un punt molt interessant sobretot per nosaltres que en els dos propers caps de setmana jugarem contra les segones i les líders respectivament i sumar algun puntet ens reforçaría molt la nostra posició.

No hi ha res millor per començar el dia que veure els instants finals d'un partit d'Asobal mentre et prepares per anar a treballar de bon matí; no sé, jo al menys hi vaig més content.
Aquesta setmana s'ha posat (en principi) la primera pedra per tenir un equip masculí d'handbol a Ascó amb varis nois del poble... ... seguiré informant.

El lanzamiento a porteria se considera como la culminación de todas las acciones técnico-tácticas, de ahí la importancia de este gesto técnico. Estudio monográfico de los jugadores de campo. Falkowski / Enríquez. Ed. Esteban Sanz.