diumenge, 12 de febrer del 2012

Handbol gèlid...

Amics i amigues, el nostre esport estimat té algún petit inconvenient. I és el que en alguns pavellons quan fa fred fa molt de fred i quan fa calor t'ofegues. Avui hem anat a Sabadell i potser per l'hora o potser per les temperatures, alguns carrers i carreteres encara tenien restes de gel/neu de la nit. Menys mal que el bon joc que hem desplegat sobretot a la segona part m'ha fet entrar en calor i al mateix temps hem sumat dos punts més que ens mantenen com a terceres a la taula, 17-26. Malgrat petites lesions, estats febrils i altres malestars generals continuem tirant endavant.
Amb aquest fred he canviat una miqueta els temps i formes dels entrenaments, intento que no hi hagi gaire contacte, que no hi hagin grans aturades per donar explicacions, portar un ritme constant d'actuació i tal i com succeïr la passada setmana vaig acabar 20 minuts abans perque tot i que jugavem al contragol i contraatac les mans d'algunes jugadores estaven quasi tant fredes com el gel. Llàstima que no tinguessim una sauna perque hagués estat un fi d'entreno òptim, al menys per a mi.
La setmana que vé canvi d'horari per aprofitar el carnaval, juguem a les 16.00 a Ascó contra el Valldoreix, però no valdrà de fer el pallasso, ni ballar samba, al menys fins el final del partit.

Un equip que s'ha complicat molt la permanència és el Lleida al perdre d'un contra el Móstoles. Sincerament crec que si nosaltres no pujem de categoría (d'il·lusió que no en falti),l'any vinent es veurà un Lleida-Ascó i un Ascó-Lleida . Mentres el Castelldefels i l'Amposta han guanyat.
El Vendrell ha perdut a casa del Sant Esteve Sesrovires (invicte al seu pavelló) i el cambrils ha empatat, igual que l'Oar Gràcia de Nacional que ha jugat després de nosaltres contra els maños del Dominicos.
El nostre segon equip va perdre a casa del Castelldefels i en el partit entre el Centre EsportsTortosa i el Tarragona no he pogut esbrinar com han quedat.
En definitiva pels que han perdut setmana gèlida en tots els aspectes i pels qui hem guanyat, hem entrat en calor encara que només sigui fins que pensem en el proper partit a disputar.

La nostra capitana m'ha passat un vídeo d'uns nens fent esport que podría ser de caràcter obligat de visionat per part de molts pares que es pensen que els nens es mouen per uns números que hi ha en una paret, marcador, taula, etc...

Estic una miqueta nerviosa... al redebutar després de 10 anys sense jugar.