dijous, 15 d’octubre del 2009

Un altre ensopegada...

Segon partit com a visitant i segona derrota, i aquesta bastant estrepitosa (26-21). Si ja està malament que ens puguin fer 26 golets, fer-ne només 21 és decepcionant. Potser és qe a base de mals resultats em fan tornar a la realitat...encara no ho vull creure.
Aquesta setmana i la pròxima han de ser les que ens posin al lloc que ens mereixem, ja que tenim dos enfrontaments bastant durs a priori, un a casa i l'altra fòra, veurem que pasa.

Comencen aquest cap de setmana els enfrontaments de la tercera catalana amb els equips Tarragonins encuadrats al grup 3. Que tngun sort, i bon treball!!
A la segona Catalana dues derrotes del Cambrils qe esperem canviïn la dinàmica i una derrota i una victòria de l'Amposta.
Si hi ha algú que s'aburreixi, necessito un càmera per grabar els partits...ja sabeu es comença amb això i es pot arrivar a guanyar el Mèliés d'Argent a Sitges.

En plan èlit, el Barça segueix sense rendir segons la plantilla que té, dues derrotes inesperades a casa davant el Ciudad Real a l'Asobal i el Kiel a la Champions League, veurem la paciencia de l'Enric Masip i companyia.

Las marcas deportivas son los índicesde la medida de los esfuerzos útiles realizados por el deportista a fin de autoperfeccionarse y los exponentes de sus éxitos en esta senda. L.Matveev. Fundamentos del entrenamiento deportivo. Ed. Raduga.