dijous, 29 d’octubre del 2009

Xerrada a l'Hospitalet...

Benvolguts entrenadors, suposo que tots vosaltres estaveu assebetats de la xerrada que es va dur a terme el dijous a l'Hospitalet de l'infant i que va donar l'entrenador del Vendrell de Lliga Catalana Masculí, en Miquel Moragas i que va tractar sobre la metodología a l'entrenament.
Un tema força interessant sobretot per copsar el punt de vista d'un entrenador no format amb els tècnics de Tarragona i per tant una nova manera d'entendre i fer d'entrenador en totes les vessants però sobretot pel que fa a metodología d'entrenament.
En Miquel s'identifica com a tècnic de facturació en un hospital i apassionat de l'handbol. La llastima és que aquestos apassionats de l'handbol no puguin ser professionals d'aquest esport, perque el temps i dedicació emprats en fer de la seva passió un treball eficient molts cops no es veuen recompensats (no sé si és el seu cas, però...).
En definitiva un vespre perfecte acabat amb un àpat (i res més)a Cambrils i canvi d'impressions amb uns quants assistents.
No sé quins tècnics entrenen en dijous, ni si els diferents entrenadors de tots els equips ja en saben prou d'aquest esport, el que trobo lamentable és que tothom vulgui augmentar el nivell dels entrenadors del seu club i a la primera xerrada de la temporada tan sols hi assisteixin 10 persones. I aquest ponent no és dels que hagem escoltat abans dient sempre el mateix, com podría ser jo o d'altres més propers.
Tècnics i /o entrenadors de Tarragona ja som massa bons per escoltar un company de quina manera entén l'handbol???. Realment volem que el nivell dels nostres equips millorin, si poques oportunitats d'apendre (perque sempre s'apren quelcom)les passem per alt??
Al final i com ja he escoltat masses vegades la culpa la té la Federació.

Canviant de terç, molt grata la sorpresa del Riudoms de fer una molt bona pàgina Web, evidenment un canvi positiu de l'equip del Baix Camp.
Des d'aquí m'agradaría també fer una crida a tothom que volgués fer un seminari sènior d'handbol, perqué creiem que és una de les mancances de la zona.
També voldría dir-lis als resposables dels clubs (posats ja a demanar)que intentessin actualitzar les pàgines webs dels respectius equips amb horaris per categoríes etc... sempre es bo fer una miqueta de publicitat.

Prefiero cambiar los roles en los ejercicios cada cierto tiempo antes que hacerlo por éxito...
Miguel Moragas Blanco. Xerrada 29/10/09 Hospitalet de l'Infant.

3 comentaris:

MELDON4 ha dit...

Cuanta razon tienes, la verdad que eramos cuatro gatos. Y si, en Tarragona sabemos muchisimo de esto del balonmano, eso se aprecia en todos los estamentos de el balonmano Tarraconense, en todos (IRONIA). Otra cosa, que despues de pensarlo bien te doy la razon (no te acostumbres ) que el balonmano Tarraconense no vaya todo lo bien que debiera es culpa de todos los que estamos relacionados, de una u otra manera en el. Y tambien señalar la endogamia por parte de muchos si no todos los implicados en el balonmano de Tarragona, que en vez de unirnos, conocernos y reivindicarnos, nos encerramos en nuestros caparazones ajenos a lo que pasa a nuestro alrededor. Bueno y ya prou, que este no es mi blog. Un saludo.

ohlander_1 ha dit...

Et dono tota la raó, despres la gent es queixa que no es fan coses pels entrenadors... jo cre que hauriem de destacar la presència de la gent de camarles que tot i tenint dos equips de base inclus diria equips escolars, van assistir a la xerrada i espero que els fos profitosa. Re espero la propera vegada venir a sopar... a cuidarse i sort pels equips tarragonins aquet cap de setmana!!

Agur!!!

ditsderesina ha dit...

Estic d'acord amb tú ohlander1 en agraïr a la gent de camarles l'assistència. Desde la fede sels hi podria preguntar quins dubtes tenen en els equips a l'hora d'entrenar i fer una xerrada més a mida de base. De totes maneres la pròxima potser haurà d'anar adreçada als directius, que tampoc anem sobrats...