dissabte, 23 d’octubre del 2010

Cara, creu...blanc,negre...

Estimats blogaires, cap de setmana amb olor a gasolina per les comarques interiors de Tarragona (província de moment)per la disputa del Rallye Catalunya, molt de trànsit per carreteres habitualment sense tants cotxes.

Hem tornat a jugar a casa i avui més que mai he pogut constatar que els partits duren 60 minuts. Vídeo poc motivador , però que feia un resum del que no volem fer en un partit, on es veia un espectador de l'últim matx que veient el que veia ni tan sols respiraba, indiferència pura i dura. Per contrapartida imatges del que sí hem fet bé, amb una senyora que s'ho passaba d'allò més bé cada cop que feiem gol amb símptomes evidents de que li agradava l'espectacle ofert per les meves jugadores.

Així també ha estat el partit d'avui, 30 minuts amb encert a l'atac i bona defensa (això també ho hem fet bé a la segona meitat)i els últims 30 minuts desconcertants sobretot quan teniem la possessió de pilota. Cara 17 gols a favor, creu 17 gols en contra, o potser millor al revés cara els 17 gols encaixats, creu els 17 atacs que tan sols hem aprofitat.

Feina tinc per endavant per analitzar la segona part i el perquè (no es la primera vegada) em quedo amb la tarjeta de temps mort a les mans, quan probablement el tenía que demanar. Ja se sap però que a toro passat...
Diumenge dels considerats "durillos" pel constant bombardeig de records del partit. Espero amb ànsia que arrivi dimarts tarda per iniciar els entrenos setmanals, encara que sigui a Tarragona i amb només 6 ó 7 jugadores dé l'Ascó, això vol dir que ja estic al 100% pensant en el proper partit, amb més ganes que mai i amb la mateixa il·lusió que quan guanyen els partits.
Donar des d'aquí les gràcies al Tarragona Handbol Club per permetre'ns entrenar dimarts amb elles. Dissabte desplaçament a Granollers per jugar contra un 5, espero (confiança 100%) de que la moneda sortirà cara.

Els àrbitres de l'altre dia eren els Srs. (distinció feta als col·legiats)Albert Gras i Sebastián Gonzalez dos joves que si s'apliquen i s'ho prenen en serio ho poden fer força bé en categoríes altes, tot i que en aquest partit les confiances van fer fàstic.

Primera victòria del Vendrell sobre els aragonesos a terres de la Pilarica. Això podría ser el punt de confiança per tirar amunt, ja veurem.
Del Vinaròs dir que aquesta temporada juga a l'última divisió Valenciana i que amb jugadors de casa més reforços provinents d'Amposta estan guanyant els partits sobradament.

Dimecres passat nova reunió tècnica amb tots els entrenadors d'Ascó (Bar Ferran, Mòra la Nova)on vam encetar el cicle de xerrades tècniques d'aquesta temporada. I es que jo sempre dic que de tothom s'en pot aprendre i en els llocs més inòspits. La propera tindrà tema d'entrada i qualsevol que vulgui assistir-hi només cal que ho digui, siguin jugadors/jugadores, tècnics/tècniques , o Directius/Directives.

Toda jugada de ataque tiene el objetivo de crear una situación de superioridad en algún sector de la cancha. Handbol. Hans-Gert Stein/ Edgar Federhoff. Ed. Stadium.1975.