diumenge, 17 d’octubre del 2010

Dos punts són dos punts...

Avui és l'aniversari del meu fill (6anys), i l'he portat a un d'aquestos llocs d'esbarjo, ha saltat,ha jugat a la pilota i al final han fet magia. Bé una mica com el que va passar ahir en el partit que vam disputar a Ascó contra La Roca, vam fer una mica de tot i la magia va ser que ens vam quedar els dos punts en joc. No vam jugar bé, amb manca de definició davant porteria i excessives pèrdues de pilota, buscant els punts positius destacar els últims cinc minuts que els vam saber jugar amb molt de cap. En dos jornades que s'han jugat es comença a perfilar els equips que estaran dalt i els que estaran baix, i amb tots els respectes que es mereixen crec que la Roca serà dels segon grup. Tot i aixó tenien una jugadora lesionada que potser ... ...
No descubriré els nostres defectes (que com TOT equip els tenim)però és ben cert que ja estem treballant per tornar al nostre nivell, que de ben segur NO és el que hem demostrat en els dos partits de Lliga. Noies, pasito a pasito ...
Dissabte al matí vaig fer un petit entrenament de menys d'una hora, i hauré d'esbrinar s'hi pot haver tingut consecuencies negatives de cara al partit.
Com a novetat, dir-vos que aquesta setmana s'han incorporat a l'equip dues jugadores.´

Divendres després de l'entrenament vaig tenir reunió (a la pizzeria Bella Italia)amb dos ex-entrenadors de l'Ascó, un el Cugat i l'altre el Jordi Durán. Magnífica xerrada i ... ...

El Vendrell masculí ha empatat contra el Granollers, empats contra equips de molt nivell i derrota contra un teòric rival de permanència, la victòria es fa esperar però de moment estan en llocs de salvació.
En femení les escuadres catalanes de Primera Estatal segueixen guanyant hi ja ocupen tres dels quatre primers llocs de la taula.
Ahir mentres sopava vaig veure un documental a RTVE sobre futbol femení i les dificultats per ser professional. Resum del que és qualsevol equip femení de qualsevol esport amb ganes de fer les coses ben fetes.

La primera responsabilidad de un entrenador consiste en establecer objetivos de rendimiento para el equipo, objetivos realistas y alcanzables aunque desafiantes.
Entrenamiento de equipos deportivos. Ed. Paidotribo, Tudor O. Bompa.