diumenge, 3 d’octubre del 2010

A Lliga Catalana en tres dies...

Amigues (espero que cada vegada més)i amics (els mateixos de sempre), papa i mama (us he posat falta), he estat partícep de l'ascens de categoría més ràpid dels equips seniors als que he entrenat. ENHORABONA a totes les jugadores i a tothom que està involucrat en el Club Handbol Ascó.

Han sigut tres dies molt intensos amb preparació de partit, edició de vídeo,viatges i a més,treballar 8 hores. Esgotador, però el resultat i les ganes i responsabilitat que han demostrat les jugadores, fisios, delegat, 2on. entrenador i tots els que han fet possible que es fes la fase a Ascó era la càrrega diaria d'energía que necessitava per cumplir amb el deure.
Empat a 16 en el primer partit contra el nou Tortosa i doble victòria de 12 i 11 contra Cornellà i Sansa. Tortosa i Ascó a Lliga Catalana, que probablement començarà la setmana vinent.
A nivell de Federació, que no vulguin fer veure que els importa l'handbol femení, sobretot a les comarques Tarragonines, ja que segons els àrbitres del divendres els hi van dir de pitar a les 18h., o sigui dues hores abans de l'inici del primer partit. Si és així, deplorable. També dir que a la pàgina Web de la Federació encara ara no estàn tots els resultats de les diferents seus, dades importants abans de que es jugui l'últim partit sobretot per l'equip que queda tercer, ja que el gol average et pot deixar dins o fòra de Lliga. Això li ha passat al Cornellà que no puja per un gol.
Dir-vos que l'Ascó ha inaugurat un Blog on hi hauràn totes les notícies relacionades amb el club.

En l'àmbit masculí, senyalar que es va jugar a Alcover un amistós entre els Veterans del Reus i l'equip del poble amb un resultat favorable als de més edat, i es que quien tuvo...
Avui també m'han comentat la preselecció d'un jugador infantil del col·legi Elizabeth per la Catalana. Enhorabona a l'Octavi i al seu entrenador, el Jordi Vergés.
En quan al Vendrell derrota clara davant un equip pensat per pujar com és el Sarrià de Ter, actualment vinculat al Club de Fútbol Girona i que hi ha abocat força calés.

Notícia molt destacada, tot i que jo no n'hi he parlat , com es l'organització d'Espanya del Mundial masculí del 2013, amb seus a Granollers i Barcelona entre d'altres ciutats espanyoles.

Lo que hace ganar no es el dinero, sino un equipo que va desde el presidente a los utilleros. Luis Aragonés. Dirigir o liderar?. Ed. Gymnos. José Carrascosa.