diumenge, 28 de novembre del 2010

Visca Catalunya...i l'handbol

Catalanes i catalans i demés blogaires d'arreu del món, avui s'ha escollit nou president al meu país, i a part d'esperar que arregli les coses que més urgeixen (digueu-me il·lús)espero que ajudi a l'handbol Català (no només al Barça)a tenir més presència en l'ens públic i que tingui més ressó. Un exemple podría ser que donessin encara que fos a hores no "prime-time"partits dels equips masculins de Estatal o femenins de Divisió de Plata (per demanar que no quedi i a més ja falta poc per la nit de reis).
El meu cap de setmana handbolístic el resumeixo en tres números; 9,8,7,
9, els gols de diferència que hi va haver en la victòria de l'Ascó al camp del St. Quirze.
8, les jornades que portem de lliga les sèniors i les juvenils.
7, els punts que portem tant les juvenils com les sèniors.
D'això se'n pot deduir que per bé o no tant bé totes les jugadores d'ambdós equips assimilen les noves maneres d'entendre i practicar el joc de la mateixa manera o , tant sols es pura coincidencia.
Importants els dos punts de terres Vallesanes, no tant sols pel fet d'aguantar a la zona mitja de la taula classificatòria sino per com es va produir. Accions tècniques de mèrit i moltes ganes de fer-ho bé per part de les jugadores que van participar, i també de la direcció desde la banqueta.
No, no ... no us penseu que vaig de sobrat és que degut als incidents de l'últim partit em van "donar festa" tres (3)jornades esportives i tot i que s'ha presentat recurs vaig veure aquesta victòria com espectador desde la grada mentrestant l'Enric es feia càrrec de l'equip tot i haver disputat amb les juvenils un partit a Montbui 4 hores abans.
Vull agraïr a la Marina i la Marta i als seus pares el recolzament a l'equip sènior.

Cap de setmana de torneig amistós a Almería entre la selecció Espanyola femenina i les seleccions Russes, Brasilenyes i Holandeses, guanyant la federació organitzadora. Dos partits més per Teledeporte d'handbol femení i, fins i tot l'Anna (muller) s'ho ha mirat ni que hagi estat pel damunt. En aquest país s'estan produint grans canvis i alguns potser no se'n donen compte.
Aquest cap de setmana no tenim competició tot i que probablement alguna activitat amb l'equip farem.

Molt honorable President, lideri el país amb il·lusió i exigència. ...Primera portada del nou diari ARA. 28/11/2010.