dilluns, 6 de desembre del 2010

Microcicle d'acumulació i prenadalenc...

Gent de l'handbol, espero que estigueu gaudint del període prenadalenc que suposa aquest megapont de la constitució, on a nivell no professional tan sols han competit els equips de Nacional. El Vendrell va guanyar d'un i l'Amposta de nou gols.
Nosaltres hem aprofitat aquesta petita interrupció per entrenar aspectes nous i per intentar agafar una miqueta de forma per encarar les dues últimes jornades de lliga. La primera dissabte vinent contra el C.H.Vilanova del Camí a les 18.00h. i que estarà encuadrat en la jornada de suport a la Marató de TV3. També es faran sorteijos i xerrades, vinculades a les malaltíes que tracten aquest any.
Hem aprofitat també aquest dissabte per anar a jugar un amistós contra un equip juvenil masculí, i n'he sortit molt content. Dir que els nois s'han portat formidable en el seu comportament i que les jugadores han sortit reforçades positivament. Previ al partit hi va haver un dinar d'equip, on malauradament no hi va poder assistir-hi tothom. I posterior al partit vam anar a comprar turrons artesans i demés llepolíes.
Demà dimarts comença l'Europeu Femení que fins el dia 19 ens oferirà de ben segur partits interessantísims, amb la selecció Espanyola dins les millors del rànking, tot i que les favorites són per a mi les Noruegues ja que a més de ser una formidable selecció juguen a casa.
Pel que fa a l'handbol Tarragoní destacar l'anomenament del Manolo Perez com a Delegat de la zona de la Federació Catalana, en substitució d'en Magí Marqués. Han trigat una miqueta desde Guiera, però per ells aquesta zona no té massa importància, o si més no això és la impressió que donen.
Respecte a la sanció que em van imposar (amb més o menys raó) vam presentar recurs per una sèrie d'anomalies i defectes de forma, que fins la setmana vinent no tindran resposta del Comité d'Apel·lació.

Lliscades ofensives: Trajectòria sense pilota d'un atacant per darrera d'un defensor oponent directe d'un company. Josep Mª Guiteras.Apunts curs Entrenador Nacional.