diumenge, 12 de desembre del 2010

Bons presentiments...

Estimats seguidors que feu que portem quasi quatre mil visitants, la tarda del dissabte va començar amb molt bones perspectives. Tal i com us vaig comentar la directiva va programar una sèrie de sorteijos a fi de recaptar diners per la Marató de TV3. Els premis consistien en diversos lots nadalencs que anaven desde cistelles amb torrons, cava i demés coses típiques fins a pilotes d'handbol del Barça signada pels jugadors del primer equip i una samarreta del Granollers també amb la signatura dels components de la primera plantilla, que avui per avui és el tercer equip a la classificació de l'Asobal. Doncs bé vaig comprar unes butlletes per solidaritzar-me amb la causa i en el primer sorteig va i em toca una cistella, probablement la sort va venir perquè les "tires" me les aguardava la Fina, molt recuperada de la lesió i amb moltes ganes de tornar.
Ara tant sols a esperar que ens toqui la lotería del club, amb el número -----6.
Després i gràcies al Comitè d'Apel·lació (que encara està de pont) que no ha fallat en el recurs presentat, vaig intentar dirigir desde la grada el partit estelar de la tarda que tal i com vam preveure el vam disputar contra un equip molt lluitador i que gràcies al nostre ritme de partit el vam superar finalment per 23 a 15. La direcció a la banqueta la va portar l'Enric, esperant que el pròxim ja tornem a fer tandem junts.
Una de les consignes que vam donar pel partit va ser gaudir de fer el que ens agrada sense cap lmitació física que ens ho impedeix recordant l'objectiu solidari del vespre i crec que el públic ho va agrair.
Per tancar la tarda es van disputar uns minipartits entre equips formats pels entrenadors del club i mares de jugadores i un equip de jugadores de base. Vaig formar part de l'esquadra de tècnics i vaig gaudir del bon rotllo entre tothom.
La setmana que ve "Derbi territorial" contra el Tortosa C.H., que sens dubte les jugadores donaran un plus per assolir un bon resultat.

Inici de l'Europeu femení amb derrotes d'Espanya contra Rumanía i Dinamarca i victòria vers Sèrbia. Segona ronda que l'iniciaran amb zero punts, fet que quasi les deixa fòra de tota opció de pòdium. Hauran de guanyar tot el que juguin. Seguirem intentar gaudir d'aquest magnífic campionat on els pabellons on disputaran la fase principal tenen cabuda per uns 10000 espectadors. En dues paraules "IM-presionant".

La habilidad de un jugador para aprender está limitada únicamente por la habilidad del profesor para enseñar. La bíblia del entrenador de baloncesto. Sidney Goldstein. Ed. Paidotribo.