dijous, 23 de desembre del 2010

Pirata o cercador d'informació...

Amigues i amics, s'ha debatut al Congrés dels Diputats de Madrid l'anomenada Llei "Sinde". Us preguntareu que té a veure això en el món de l'handbol. Doncs bé, resulta que buscant formes de tornar a veure alguns dels partits de l'últim Europeu femení, m'he topat amb una pàgina formidable (suposo que molts de vosaltres ja la coneixieu) per descarregar o veure un munt de partits. Partits dels més recents, evidenment sense cost económic. I és aquí quan jo em pregunto si el que faig és delicte o aprofito la informació de la xarxa per en el meu cas "estudiar" l'elit de l'handbol de dones. Per si de cas clickant aquí i allà i ja he pogut veure un altre cop les dues finals.
Ara que tinc més temps he fet una miqueta de resum estadístic dels partits de l'Ascó i es pot comprovar un canvi, no sé si per millor o pitjor però un canvi.

Suposo que haureu intuit que si no he dit res de la Lotería és perquè no m'ha tocat el Gordo , i la "pedrea" encara no l'he mirat.
Es temps de Seleccions de Base i en la Cadet hi l'Agnes Abella, jugadora de l'Ascó, així com a dues jugadores més del Vendrell, l'Esther i l'Andrea i tres de l'Amposta, la Georgina, la judit i la Joana. Un gruix de jugadores de la província més que considerable. En canvi en les demés seleccions tant a nivell masculí com a femení tant sols hi ha una representant que jugui als nostres Clubs.

A nivell de Seleccions Estatals Professionals, he trobat diversos foros on es parla de la mala planificació de les fémines per part del seleccionador en Jorge Dueñas. Tant sols fa un any en aquest mateix blog parlavem de l'èxit d'aquest entrenador al mundial i 12 mesos després es veu que ja no es tant bó. ...
En relació al masculí destacar (així ho fan els mitjans pro barça) l'abscència del Dani Sarmiento en el lloc del Joan Cañellas (Ciudad Real)i la convocatòria de l'Iker Romero quant en el seu club no disposa de gaires minuts o juga en partits no determinants. Com sempre en aquest nivell els resultats donaran o treuran la raó al Valero.

Algunas posibilidades de aplicación de actividades recreativas basadas en el balonmano. Los elementos del juego son los mismos pero teniendo en cuenta tres palabras claves: simplicidad, adaptación y facilitación. Alternativas y Factores para la mejora del aprendizaje. VVAA. Ed. Gymnos